GALERIE WITT

 
 

Op de hoogte bijven?

Na meer dan 35 jaar en 250 uitnodigingen per post zal Galerie Witt vanaf heden invitaties per email sturen. Hiervoor heb ik uiteraard uw e-mailadres nodig. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor nieuwe exposities, stuur dan uw e-mailadres naar: galerie.witt@wxs.nl. Bij voorbaat dank en tot kijk in de galerie!


Over Galerie Witt

Galerie Witt is gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht. In het ruim 30 jarig bestaan heeft de galerie een goede naam opgebouwd en staat bekend om haar zorgvuldig geselecteerde presentatie van hedendaagse kunst.


Kenmerkend is de combinatie van sterke technische, inhoudelijke en beeldende kwaliteiten. Iedere kunstenaar uit de stal van Galerie Witt heeft een sterk uitgesproken, onderscheidend karakter. Galerie Witt toont zowel figuratieve als abstracte kunst, het werk dat wordt geëxposeerd sluit aan bij de criteria waar de galerie kunstenaars op selecteert. Archetypisch werk, oftewel iets uit het verleden wordt op eigenzinnige wijze  door de kunstenaar in de actualiteit geplaatst.
 


-